Eija ja Jouko Kantola

Musiikkia rakkaudesta

Kun tarvitset musiikkia kynttiläillalliseen tai parisuhdeluennolle, valitse artistit, jotka tietävät, mitä rakkaus on. Eija ja Jouko Kantola ovat olleet naimisissa vuodesta 1983 ja ovat aktiivisia toimijoita avioliittotyössä omassa seurakunnassaan. Tarvittaessa he voivat säestää myös yhteislauluja.

Vuonna 2012 Eija ja Jouko Kantola julkaisivat CD:n Suojattu, jolla runoilijanimiä ovat Hellaakosken lisäksi Aale Tynni, Saima Harmaja, Eino Leino, Jarmo Jokinen, Jukka Salminen, Pekka Laaksonen ja kuningas Daavid. Teemaksi kehkeytyi parisuhde ja muutkin suhteet. Musiikki liikkuu klassisromanttisesta laulelmasta sähköiseen bluesiin, sävellyksistä pääosa on Joukon.

Jouko Kantola on aiemmin musisoinut mm. Jukka Leppilampi Co:ssa, Pro Fide-yhtyeessä sekä Dad'sHello -yhtyeessä. Hän on julkaissut 3 omaa levyä (Läikky 1984, Odottaja 1991, Black on the Rock 1994) sekä musisoinut ja toiminut musiikillisena tuottajana lukuisilla hengellisen musiikin äänitteillä (mm. Jukka Salminen, Hillel Tokazier).

Pariskunta opettaa päätöikseen musiikkia Ylivieskan seudun musiikkiopistossa ja on konsertoinut eri puolilla Suomea yhdessä ja erikseen.

Eija Kantola, musiikin varhaiskasvattaja, Ylivieskan seudun musiikkiopisto; Kalajoen kristillinen opisto; Kalajoen rovastikunnan seurakunnat.

Jouko Kantola, pop/jazz-musiikin opettaja, Ylivieskan seudun musiikkiopisto, Centria AMK; Oulun hiippakuntavaltuuston jäsen ja Jumalanpalvelus- ja musiikkitoiminnan neuvottelukunnan pj.; Veräjä-kuoron musiikillinen tuottaja.