Suden aika

Suden ajan raikkaat Siioninvirsikonsertit ovat liikuttaneet kuulijoita. Taiturilliset muusikot esittävät nöyrässä hengessä Siionin virsiä, joiden toistuvia teemoja ovat itsetutkiskelu ja kristityn välillä vaivainen vaellus. Kuulijalle vilahtaa toivoa ja armoa taivaallisen kauniilta tuntuvan musiikin kautta.Suden aika

Suden aika -lauluyhtye perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1996. Sen kaikki jäsenet ovat laaja-alaisia kansanmusiikin ammattilaisia, jotka toimivat muusikkoina ja säveltäjinä useissa eri projekteissa sekä opetustehtävissä. Suden ajan sointi syntyy neljän vahvan, erilaisen lauluäänen sekä kansansoittimien yhdistelmästä. Yhtyeen jäsenet säveltävät ja sovittavat musiikkinsa itse.

Suden ajan perusohjelmisto pohjautuu suomalaiseen runolauluperinteeseen, ja yhtye konsertoi vuosittain kotimaan lisäksi etenkin Keski-Euroopassa. Suden aika on julkaissut kuusi levyä: Etsijä (2004), Unta (2006), Armas (2009), Ilokivi (2011), Laiturilla (2013) ja yhteistyössä muusikko Tellu Turkan kanssa Siionin virsi -levyn Suojaavat siipes (2011).

Suden aika lauluyhtyeen jäsenet ja instrumentit:

Katariina Airas: laulu, moraharppu, Härjedalspipa, sormipiano
Anita Lehtola-Tollin: laulu, udu
Liisa Matveinen: laulu, kantele, rumpu
Veera Voima: laulu, Low Whistle, rumpu, rahistimet

www.sudenaika.com